Mireia Leal

Sóc Mireia Leal Molina, psicòloga general sanitària col·legiada nº 12576, psicòloga a Barcelona amb més de 15 anys d’experiència en el benestar emocional i psicològic de nens, adolescents, adults i parelles.

Sóc Mireia Leal Molina, psicòloga general sanitària col·legiada nº 12576, psicòloga a Barcelona amb més de 15 anys d’experiència en el benestar emocional i psicològic de nens, adolescents, adults i parelles.

En tot aquest temps he après molt formant un equip amb el pacient quan demana ajuda, i per això és el meu lema és que des de la primera visita el pacient pugui recollir algun recurs, explicació, eina que li pugui ajudar, recollir la informació més important de l’ pacient en màxim tres sessions per establir els objectius terapèutics i implementar canvis en el menor temps possible perquè el pacient estigui satisfet.

La meva passió sempre ha estat la meva professió, ajudar els pacients a ser més feliços, per això des dels primers moments en què has de començar a triar estudis, vaig escollir aquesta professió.

Per això un cop acabada la llicenciatura, em vaig formar en màster Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, formacions específiques en EMDR o Hipnosi, tècniques d’última generació que permeten tenir recursos per abordar tot tipus de problemàtiques d’aquesta manera adaptar-me a qualsevol pacient i abordar els objectius terapèutics des de diferents eines terapèutiques.

Porto 10 anys en el meu propi centre Gabinet Psicològic Barcelona, creixent cada vegada més implementant està dinàmica de treball de la qual ja formem un equip 4 professionals on vivim la nostra professió amb passió, ganes i recursos.

He atès des de nens (avaluació i diagnòstic infantil, trastorns d’ansietat, obsessiu-compulsiu, problemes emocionals.) Adolescents (problemes conductuals, emocionals, depressió, ansietat, problemes alimentaris, fins a adults en una gran varietat de patologies com trastorns d’ansietat, pors , fòbies a sortir de casa, trastorns alimentaris, personalitat límit, trastorn bipolar, dependència emocional, depressió …), així com problemes de parella i familiars. El nostre objectiu és que estiguis millor, que superis la situació que et limita, que millors com vincules amb els altres, que siguis mes adaptatiu en definitiva que amb el nostre vincle terapèutic estiguis tranquil i feliç.

Experiència en adults en trastorns d’ansietat, ansiós-depressiu, depressió, estrès posttraumàtic, trastorns alimentaris, problemes interacció social, dependència emocional, inseguretat, autoestima.

Experiència en parelles, problemes de parella, mediació separació.

Especialitats

Psicòloga infantil i adolescents

Psicòloga adults

Psicòloga de parella i familiar

Teràpia EMDR i Hipnosi