PREUS DELS SERVEIS

60 A 120€/ Informe

400 A 2000€/ Informe

70 A 90€/ 55min

250 A 350€/ Tractament

De què depèn que l’import de la teràpia sigui més econòmic o car?

El preu de les consultes influirà diversos factors. Les principals són el nivell de formació de l’professional i el seu bagatge professional, el tipus de teràpia i la durada de les sessions.

El terapeuta especialitzat, ben format està capacitat per oferir determinades competències i serveis que altres no. La formació continuada invertida per oferir una amplitud de serveis.

El tipus de teràpia és un altre factor rellevant per a la distinció de l’preu, les teràpies individuals són diferents de les teràpies grupals, en parella o familiars.

El tipus de pacient a atendre, si és un nen / a, adolescent o adult.

No puc anar a un psicòleg perquè és molt car?

Evidentment anar a l’psicòleg suposa una inversió econòmica de la qual som conscients i fem els esforços per adaptar-nos.

Però pregunta’t:

Quin preu té el teu benestar emocional i personal o la teva qualitat de vida?

A quantes coses en la nostra vida diària fem un esforç econòmic i no és tan rellevant com el nostre benestar emocional i psicològic? I en canvi no pensem tant a invertir aquests diners i no ens aporta tant com poder viure tranquils i feliços.

És sensat que suposi un cost econòmic, però també és la prioritat en la qual el inverteixis.

DURACIÓ DE LES SESSIONS

Les sessions tenen diferent durada segons el tipus de pacient:

  • Quan el pacient és un nen la seva durada de teràpia és menor en funció de el període evolutiu de l’infant i de la problemàtica, per això sol ser de 45 minuts a 55 minuts. Ja que sol destinar 10 -15 minuts als pares si fos necessari.
  • Quan el pacient és adult la durada de les sessions és de 55 minuts.
  • Quan els pacients són parelles o famílies la durada de les sessions és de 55 a hora i mitja.