Després de molt de temps, decideixes demanar ajuda.

Com funciona?

Què he de fer?

Com puc demanar cita prèvia?

M’ajudaràn?

Com?

 

El primer és contactar amb nosaltres per sol·licitar informació o cita prèvia, a través de WhatsApp, Correu electrònic, calendari o telèfon.

Un cop tinguis la visita, seràs atès dins de l’equip, el professional que per la formació, experiència i disponibilitat horària, et pot acompanyar en aquest procés terapèutic perquè restableixis el teu benestar psicològic.

Les visites tenen una durada de 55 minuts, i les primeres visites entre 3-4 sessions fem una exploració completa del teu problema
1ª visita, un qüestionari del qual tenim una anàlisi funcional del teu estat (quines situacions t’afecten, com t’afecten, quins símptomes tens, des de quan t’has sentit així?…)

2ª visita una prova diagnòstica clínica de la qual coneixerem objectivament el teu estat i la forma en què t’enfrontes a la vida.

3r qüestionaris d’adhesió, on tindrem la informació sobre com et vincules afectivament en les teves relacions personals, així com l’autocura que fas de tu mateix.

També utilitzem altres eines com dibuixos projectius, línia de vida que ens ajudarà a tenir objectius terapèutics consensuats amb tu per iniciar-te en el tractament.

A partir de la 4a, 5a sessió comencem el tractament, un procés en el qual a través de diferents tècniques hi ha millores en el pacient.

Depenent de la dificultat per millorar es poden utilitzar tècniques cognitiu-conductuals, emdr, tècniques d’integració cerebral, hipnosi..

  • Dubtes? Com es tractaran les meves dades?

 

Les seves dades tenen la major confidencialitat, sent estrictes en el seu ús i tractament. Conservar la seva informació. Tot l’equip de professionals són col·legiats i tenen un codi ètic de confidencialitat i compromís amb les persones que acompanyem.