Protocol COVID-19

Us volem informar:

 1. Seguim realitzant les sessions online per la qual cosa mantenim aquest servei avui dia més actiu que mai. Possiblement per agendes i reestructuració a l’agenda presencial ens veiem obligats a readaptar les visites que estaven programades en uns dies més fixos que fins ara hi havia més flexibilitat.
 2. Es necessita cita prèvia per a l’assistència presencial recordar agafar hora especificant que és presencial, així us demanem directament una comunicació precisa de la vostra disponibilitat per ajudar-nos en la reestructuració i organització per habilitar l’atenció presencial indicant-nos els dies i les hores que us puguin venir bé.
 3. El nostre horari estarà adaptat i serà de 55 minuts la durada de les visites, respectant molt els temps perquè l’atenció i l’entrada aquest molt personalitzada i individualitzada.
 4. Targeta o haver realitzat el pagament prèviament per bizum o transferència.
 5. Portar mesures de seguretat, mascaretes, gel desinfectant.
 6. No utilització d’espais comuns, sala d’espera, banys cas urgència.
 7. Emetrem justificant per a l’atenció presencial que els emetrem per correu electrònic.
 8. Els professionals prendran mesures de seguretat, distància, no acostament personal i salutacions amb contacte físic, mascareta, higiene.
 9. Entre visites de pacients es higienizará les zones de major contacte de manera que les sessions tindran una durada de 55 minuts per poder mantenir aquestes condicions igualment a tots els pacients.
 10. Neteja dues vegades a el dia.
 11. Al centre disposarem de generador d’ozó per a la higiene de l’ambient i el local.