TERÀPIA ONLINE

La teràpia online per videotrucada

Et sents malament, però no tens temps?
Busques un especialista i no estem al teu lloc de residència?
Vols millorar la teva salut emocional i vols consultar com més aviat millor?

Les sessions en línia o telemàtiques són una opció, una eina per millorar la teva salut emocional i la qualitat de vida sense necessitat de desplaçar-te.

El nostre objectiu és ajudar-te, per això sempre hem atesos els nostres pacients online quan es traslladaven a un altre lloc de residència per seguir ajudant siguis on estiguis donant una continuïtat a millorar el teu estat, amb la pandèmia tots els nostres pacients estaven atesos en ple confinament per seguir amb ells en aquest dur moment que ens tocava viure. Ara posem tots els mitjans i recursos per atendre’t de manera telemàtica amb la mateixa eficàcia que presencial per facilitar-te que milloris la teva salut i restableixis el teu estat emocional.

Experiència professional i experts en línia:

La professionalitat ens permet preservar la confidencialitat igual que a les sessions presencials, així com oferir les mateixes garanties de seguretat. Traspassar la pantalla perquè et sentis tan còmode com a consulta i, confiança perquè t’expressis oblidant-te que estàs a l’altra banda de la pantalla. Eficàcia perquè sentis que telemàtica o presencial estàs aconseguint el teu propòsit.

Tipus de consultes a través de les sessions telemàtiques?

Cal deixar clar que la teràpia en línia és una modalitat en l’aplicació d’un tractament on l’únic que canvia és el canal de comunicació amb el pacient. Tot i així hi ha determinades i teràpies que no estan aconsellades de manera telemàtica com a pacients que crisis greus, infants, famílies i totes aquelles en què el tipus de servei vagi associat a la tècnica d’Hipnosi entre d’altres. La resta es poden desenvolupar en línia amb el mateix procediment que presencial.

Què he de fer? Com pot tenir sessions en línia?

Primer has de reservar hora a través de la nostra pàgina web, trucant per telèfon o enviant-nos WhatsApp o correu electrònic. Indicant-nos que vols que les sessions siguin en línia.

Si disposem de les teves dades t’enviarem la documentació de la llei de protecció de dades perquè ho puguis signar telemàticament. T’enviarem el protocol en línia per posar-te en coneixement del que necessites per a les teràpies en línia. Essencial per realitzar sessions en línia és una bona connexió, el mitjà des del qual realitzar les videotrucades, i el pagament es realitza abans de la sessió reservada per bizum, paypal o transferència.

És eficaç les sessions en línia igual que la presencial?

El que és fonamental és triar un professional amb la millor experiència i formació per ajudar-te en aquesta dificultat emocional més que en el medi. Per tant, les sessions són eficaces en línia sempre que el tractament sigui adequat.

Està avalat científicament que és igualment eficaç les sessions en línia igual que les presencials.

Sol·licitar Informació